Paini

Painiharjoitukset

Painiryhmän harjoitukset kevätkaudella 2018 9.1. alkaen Walon painisalilla tiistaisin ja torstaisin klo 18-20. Lisää tietoa Painiryhmä sivulta.

Painiryhmässä on tilaa 8-11 vuotiaille pojanklopeille. Lisätietoja koskri.paini@gmail.com tai 0405133645/Sanna

Muksupaini harjoitukset kevätkaudella 9.1.2018 alkaen yhteisillä treeneillä klo 18.00-19.30 Muutoin keskiviikkoisin klo 17.30-18.30. Lisää tietoa Muksupaini sivuilta.

Harjoitusmaksu on 50€/kausi, joka maksetaan ohjeiden mukaisesti jaoston tilille. Lisää tietoa ja maksuohje materiaalit sivulta.

Koskelankylän Riento ry:n jäsenmaksu, joka määräytyy vuosikokouksessa maalis-toukokuun aikana. Vuoden 2017 jäsenmaksu on 15€/hlö tai 50€/perhe. Jäsenmaksuista enemmän tietoa jäsenyys sivuilta.

Paini on edelleen, vanhimpana seuran toimivista lajeista, elinvoimainen. Tiistai ja torstai ovat perinteisiä Koskelankylän Riennon painiharjoitusiltoja. Harjoituspaikkamme on Koskelankylän Walon yli 50 vuotta sitten talon alle kaivettu perinteikäs paini-/voimailusali.

Valmentajat/ohjaajat

Päävalmentajana toimii Jyrki Tuomaala, joka on toiminut painin parissa yli 15 vuotta, häntä avustaa valmennuksessa tarvittaessa Veli-Matti Tuomaala, joka aikoinaan paini myös itse. Ohjaajana toimii Petteri Moilanen, jotka tutustui painiin omien lastensa kautta ja on käynyt Suomen Painiliitto ry:n ja TUL ry:n järjestämissä koulutuksissa. Muksupainissa ohjaajana Petterin lisäksi toimii nuoria painijoitamme ja innokkaita vanhempia.

Tuomarit

Suomen painiliiton III-tason tuomarikoulutukseen on osallistunut Petteri Moilanen, mutta toistaiseksi hän on keskittynyt painiryhmien ohjaamiseen. Veli-Matti Tuomaala on kouluttautunut myös tuomariksi, mutta tuomarointi on toistaiseksi jäänyt.

Yhteyshenkilö ja taloudenhoitaja

Jaoston tietopankkina toimii Sanna Tuomaala, johon voi tarvittaessa ottaa yhteyttä lähes kaikessa painiin sekä seura-asioihin liittyvissä kysymyksissä. koskri.paini@gmail.com.

Voimailu

Voimailu toimii oheislajina painille. Voimailijat ovat harjoitelleet satunnaisesti Walon voimailu- ja painisalilla. Toiminnassa on keskitytty tekemään kuntopiirejä, kesto- ja maksimivoimaharjoituksia. Salilla on käytössä myös kahvakuulia ja painopalloja sekä voimaköysi. Voimailijoilla ei ole ollut kilpailutoimintaa eikä vakinaista harjoitusaikaa.

Kiinnostuitko liittymään joukkoomme? Ota yhteyttä.

Sanna Tuomaala puh. 040 513 3645 tai koskri.paini(at)gmail.com