Paini

Painiharjoitukset

Painiryhmän harjoitukset kevätkaudella 2018 9.1. alkaen Walon painisalilla tiistaisin ja torstaisin klo 18-20. Lisää tietoa Painiryhmä sivulta.

Muksupaini harjoitukset kevätkaudella keskiviikkoisin klo 17.30-18.30. Lisää tietoa Muksupaini sivuilta.

Harjoitusmaksu on 50€/kausi, joka maksetaan ohjeiden mukaisesti jaoston tilille. Lisää tietoa ja maksuohje materiaalit sivulta.

Koskelankylän Riento ry:n jäsenmaksu, joka määräytyy vuosikokouksessa maalis-toukokuun aikana. Vuoden 2018 jäsenmaksu on 15€/hlö tai 50€/perhe. Jäsenmaksuista enemmän tietoa jäsenyys sivuilta.

Paini on edelleen, vanhimpana seuran toimivista lajeista, elinvoimainen. Tiistai ja torstai ovat perinteisiä Koskelankylän Riennon painiharjoitusiltoja. Harjoituspaikkamme on Koskelankylän Walon yli 50 vuotta sitten talon alle kaivettu perinteikäs paini-/voimailusali.

Ohjaajana toimii Petteri Moilanen, jotka tutustui painiin omien lastensa kautta ja on käynyt Suomen Painiliitto ry:n ja TUL ry:n järjestämissä koulutuksissa. Muksupainissa ohjaajana Petterin lisäksi toimii nuoria painijoitamme ja innokkaita vanhempia.

Tuomarit

Suomen painiliiton III-tason tuomarikoulutukseen on osallistunut Petteri Moilanen, mutta toistaiseksi hän on keskittynyt painiryhmien ohjaamiseen.

Voimailu

Voimailu toimii oheislajina painille. Voimailijat ovat harjoitelleet satunnaisesti Walon voimailu- ja painisalilla. Toiminnassa on keskitytty tekemään kuntopiirejä, kesto- ja maksimivoimaharjoituksia. Salilla on käytössä myös kahvakuulia ja painopalloja sekä voimaköysi. Voimailijoilla ei ole ollut kilpailutoimintaa eikä vakinaista harjoitusaikaa.

Kiinnostuitko liittymään joukkoomme? Ota yhteyttä.

koskri.paini(at)gmail.com