Suunnistus

Aluemestaruus sprinttisuunnistukset 6.5 Oulussa.

Kisoissa mukana 192 suunnistajaa henkilökohtaisessa kilpailussa ja 56 viestijoukkuetta.

Tulokset sprintti

Väliajat sprintti

Sprinttiviesti tulokset

Sprinttiviesti väliajat

Sprinttiviesti osuusajat

Suunnistustoimintaa Riennossa on ollut yli 50 vuotta. Tämän hetken nelisenkymmentä lisenssisuunnistajaa, harrastelijat sekä toimitsijatehtävissä toimivat reilu kaksikymmentä Rientolaista lisäävät harrastajamäärää huomattavasti. Suunnistuksen harrastaja- ja harrastelijamäärät ovatkin olleet kasvussa koko ajan.

Kartoitustoiminta on ollut suunnistusjaostolla vilkasta. Rientokartta nro 100 valmistui hyvissä ajoin ennen seuran satavuotisjuhlia, joita juhlittiin vuonna 2010. Lisäksi uusia opetuskarttoja valmistuu ja vanhempia suunnistuskarttoja saatetaan ajan tasalle.

Kesäisin Koskelankylän Riento järjestää Oulu-rasti -tapahtumia, joita onkin järjestetty vuosittain jo lähes 40 vuoden ajan. Koululaisille tarkoitettu ”Sykähdyttävä luontoseikkailu” järjestelyissä myös Riento on mukana. Hönttämäen koulun urheilusalia on hyödynnetty nuorten salivuorolla tiistaisin klo 17.00-18.30 talvisaikaan.

Suunnistusjaoston oheistoimintaa ovat lisäksi pyöräsuunnistus kesäisin ja hiihtosuunnistus talvisin, myös hiihtoon ja maraton-juoksuihin ovat jaoston harrastajat osallistuneet.

 

Lisätietoja: Lasse Qvist puh.040 558 0513 tai Antero Mikkonen puh. 040 726 7983